2011. március 17., csütörtök

szappan diszites




A könnyű beágyazni szappan fürtök egy adag hideg folyamat szappan hogy hozzanak létre egyedi dekoratív szappan. Ez az egyik szappant teszi ötlet, hogy lehet különböző módokon. Csináltam boldog arcok, szavak, szív és hullám minta segítségével ezt az általános fogalmat.
1. Kezdje azzal, hogy egy vezetékes sajt szeletelő vágni vékony csíkokra a szappan. ÉN általában használ a friss szappant, hogy megtörtént az én Basic házi szappan recept, mert nagyon hajlékony, amely megkönnyíti a manipulálni. A csíkokat olyan széles, mint te öntjük a szappant, de lehet bármilyen hosszú.


2. Aztán egy ceruzával, óvatosan forgassa a szappan szalag up "Jelly Roll stílusú" laza fürtöket.

3. Készítsen elég e fürtjei, hogy töltse ki a formából. A fürtök kell érjen, de nem akadt be

4. Meleg a penész és a fürtök a sütőben a adalékanyagok közben, hogy az alap szappant. Ez a lépés nem kötelező, ha a munkát a szoba elég meleg. Csak azt akarjuk kerülni a hőmérséklet-sokk között a szappant csigákat és a bázis öntik be


5. Mielőtt öntsük a szappan bázis, ne feledje, hogy a forma pótolja majd a jóval magasabb a normálisnál. Érdemes lehet még egy penész a kezét, hogy tegyen további alapot, ha a forma tölti túl magas.

6. Ügyeljen arra, hogy öntse a finoman vezethető alap szappannal alaposan, hogy ne összezavar a design.

7. Szigetelje a szappant, mint a normál, és miután a szigetelés időszak befejeződött, lehet vágni a rúd. Ne feledje, hogy vágja el az új dekorációs szappant bárok úgy, hogy a tervezés fog mutatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése